města Benátky nad Jizerou

Školní fotografování

Vážení rodiče,

Je tu opět čas školního fotografování. Náš lety osvědčený systém, založený na objednávání v E-shopu Fotomarket, je stejný jako v minulém ročníku:

  1. Každá třída obdrží v nejbližším termínu po fotografování svůj specifický kód k přihlášení, který Vás nasměruje přímo a pouze na galerii konkrétní třídy. Následně můžete snadno provést a zaplatit objednávku v našem e-shopu.
  2. Hlavní, řádná uzávěrka objednávek proběhne týden po obdržení tohoto kódu. Následuje ještě jedna uzávěrka pro ty, kdo si v době té první nestačili objednat. Termín uzávěrky je uveden na úvodní stránce galerie.
  3. Prosíme o objednání v rámci těchto dvou uzávěrek, na další objednávky již nebude z provozních a technických důvodů možné brát zřetel (vše pak bude již uzavřeno)
  4. Ihned po uzavření objednávek začínáme s jejich zpracováváním, které po době nezbytné k jejich výrobě (většinou cca 2-3 týdny), přivezeme do školy k jejich rozdání ve třídách.  Veškeré objednávky budou roztříděné a jmenovitě rozdělené.

Upozornění!  :

Pokud by s tímto systémem třídních galerií kdokoli z rodičů nesouhlasil, je třeba tuto skutečnost sdělit fotografovi při focení. Portrétní a jednotlivecká fotografie Vašeho dítětenebude zařazena do třídní galerie.  Zároveň také upozorňuji, že společná třídní fotografie, a také „kamarádské skupinky“ budou součástí galerie, tedy pokud kdokoli z jakéhokoli osobního důvodu nechtěl ani toto, může být jeho dítě focenou pouze jednotlivě (viz předešlé).

 Ještě jednou moc děkuji a pevně věřím, že Vás tento náš nový moderní systém osloví a bude sloužit ku prospěchu a spokojenosti náš všech.

 Za FOTOAteliér Tichý Nymburk

Petr Tichý

Návštěvnost
  • 0
  • 3
  • 17